IN HUIS
ONTBIJT
Iedere ochtend tussen negen en half elf verzorgen wij, afhankelijk van het weer, op ons boventerras een meer dan uitgebreid, gezond ontbijt. Dit bestaat uit diverse soorten brood, spaanse kazen en vleeswaren, muesli, cruesli en een variëteit aan noten en zaden. Boereblanke yoghurt, fruit voor elk wat wils, pan con tomate met olijfolie. Daarbij fris sap, een kakelvers eitje uit onze eigen kipperen en babykiemen.
LUNCH
Over de lunch kunnen we kort zijn: deze zal alleen door ons worden verzorgd indien daar vooraf afspraken over worden gemaakt.
DINER
Bij voldoende animo verzorgen wij de avondmaaltijd, het 123olé-viergangendiner, om de dag. Dit doen wij sowieso in de zomermaanden. Het diner maken wij tot een smakelijke herinnering. Onze keukenprinses, de baskische Begoña, probeert de mediterrane keuken, gezondheid en onze eigen onbespoten groentetuin op de meest gelukkige wijze te combineren. Dit geeft de meest verrassende smaaksensaties.
Onze keuken laat zich leiden door wat er op ieder moment groeit en bloeit. Wij vinden een zo groot mogelijke variatie aan volle groenten, rijke salades, verse vis en biologisch vlees erg belangrijk. En dit alles vergezellen we van canarische aardappels in schil, rijst met verse kruiden, spaanse aïoli en mojos en onze huiswijn in de drie kleuren– afgetopt met een home-made dessert. Over het algemeen verlaten onze gasten, als we ze mogen geloven, stuiterend van genoegen de dis.
Tijdens de kindervakanties eten de kinderen overigens met elkaar aan aparte tafels, op leeftijd ingedeeld. Zelfs zij eten onze spaghetti van rauwe courgettes alsof ze van een patatje aan het smullen zijn.
Ook hebben in de tuin een gezamenlijke keuken met ijskast en gasfornuis, die door alle gasten voor lunch of diner te gebruiken is.